Welkom bij de KEMPEN, je leven op papier

Jouw favoriete kleur, met of zonder lijnen en in het formaat dat bij jouw leven past. Ontdek hier de volledige de KEMPEN collectie.

Collectie

Typisch de KEMPEN

Het papier
De kwaliteit van je notitieboekpapier bepaalt je schrijfervaring: geen vegen, dankzij snel absorberend 90gr/m2 FSC-papier. Voldoende dik, zodat je tekst niet doorschijnt. Glad, voor die zwierige pennenstrook. En crèmekleurig papier, zacht voor de ogen.
Vlakliggend
Een de KEMPEN heeft een speciale binding waardoor hij volledig vlak op tafel blijft liggen. Ideaal voor linkshandigen en wie de volledige breedte van het notitieboek wil gebruiken.
SOEPELE COVER
Een notitieboek dat overal met je meegaat, moet licht en flexibel zijn en gemakkelijk in de hand liggen. Daarom heeft een de KEMPEN notitieboek een soepele cover.
GELIJND OF BLANCO

De zekerheid van lijntjes en paginanummers of liever een blanco canvas: de pagina’s van de KEMPEN vullen zich zoals jij dat het liefst hebt.

LARGE OF POCKET

Large: 192 p. – 90 g/m 17 x 22 cm

Pocket: 160 p. – 90 g/m 11 x 16 cm

De schutbladen
Oliepatroon op water: zo werd marmerpapier vroeger gemaakt. Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout bewaart authentiek Brepols marmerpapier
Wij scanden het in en gebruiken het als basis voor de schutbladen. Elk kleur notitieboek heeft zo een aangepast schutblad.
Het leeslint
Handig, dat vooral. Maar het gekleurde leeslint is ook de finishing touch van je de KEMPEN notitieboek.
HET HOEKJE
Er is een hoek af. Een verwijzing naar de Brepols-missalen die een extra versteviging kregen aan de hoeken.

De KEMPEN
in verhalen

Leve het notitieboek. Dat bewijzen de verhalen van onze de KEMPEN ambassadeurs.